Přijatá zpráva - ostatní

Zadávací řízení Demolice tělovýchovného střediska v Novém Městě na Moravě
Odesílatel Daniela Krejčí
Organizace odesílatele Město Nové Město na Moravě [IČO: 00294900]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 27.08.2018 15:48:24
Předmět dodatečné informace č. 2:

Dotaz:
1, Je možné umožnit uchazečům prohlídku předmětných objektů v termínu před odevzdáním nabídky, zvláště pak spodní stavby  (krytu CO)?
Odpověď:
Ano - viz Zadávací podmínky, oddíl D "Ostatní ustanovení", odst.3.


Dotaz:
2, Je možné doplnit PD o informace / parametry krytu CO? (tloušťky stěn, stropu, apod).
Odpověď:
Parametry spodní stavby (krytu CO) nejsou přesně známy, kubatury ve VV vycházejí z předpokladů a z dostupné původní dokumentace (stěny betonové tl. 600mm, strop železobetonový tl. 300mm).


Dotaz:
3, V rozpočtu v objektu „SD01-SD05 - DEMOLICE TĚLOVÝCHOVNÉHO STŘEDISKA V NOVÉM MĚSTĚ NA MORAVĚ, p.č. 269“ , v položce č.18 zadavatel uvádí v popisu položky:
„SD-01 Demolice tělovýchovného střediska - spodní stavba (kryt CO) - v rozsahu dle TZ a PD demolic. V případě nemožnosti provádění bouracích prací obvyklým způsobem - nutnost odstřelu. Včetně odpojení a odstranění rozvodů inženýrských sítí - v rozsahu“…atd.
Současně v PD části F. Dokumentace odstraňovaných staveb Technická zpráva, v odstavci 2.10. speciální požadavky na rozsah a obsah dokumentace bouracích prací při zvláštních postupech, je mimo jiné uvedeno: „Bourání speciálními metodami (výbušninami) se neuvažuje. „                                                            
Má uchazeč ocenit demolici krytu CO s užitím trhavin (dle položky v rozpočtu),  nebo bez užití trhavin (dle technické zprávy)?
Odpověď:
Demolice zvláštními metodami se nepředpokládá - v rámci výběrového řízení naceňte demolici bez použití trhavin.