Přijatá zpráva - ostatní

Zadávací řízení Demolice tělovýchovného střediska v Novém Městě na Moravě
Odesílatel Daniela Krejčí
Organizace odesílatele Město Nové Město na Moravě [IČO: 00294900]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 21.08.2018 08:56:48
Předmět Dodatečné info 1:

Dotaz:
Dobrý den.Žádám Vás tímto o upřesnění ZD pro výše uvedenou zakázku.
V technické zprávě a ve výkazu výměr je uvedeno, že se má před započetím prací provést přeložka vedení horkovodu.
Vzhledem k tomu, že horkovod je ve správě firmy SATT a.s., Vás žádám o upřesnění PD ( přeložky horkovodu ), tak aby tuto přeložku mohla firma SATT a.s. nacenit.
Popřípadě zda by bylo možné sdělit cenu přeložky horkovodu ( pokud je známa ) všem účastníkům výběrového řízení.
Za zodpovězení dotazu předem děkuji.


Odpověď zadavatele:
Dobrý den, v zadávací dokumentaci není nikde uvedeno, že by vlastníkem a provozovatelem horkovodu (teplovodu) měla být firma SATT a.s. Vlastníkem a provozovatelem horkovodu (teplovodu) je firma Novoměstská teplárenská a.s., jak je uvedeno v čl.1, odst.6, písm.r) obchodních podmínek (vzoru SoD). Upřesňujeme, že předmětem plnění není vlastní odpojení objektu od rozvodů NN a horkovodu (teplovodu) (uvedeno v čl.1, odst.2, písm.a) obchodních podmínek) ani provedení přeložky horkovodu (teplovodu). Přeložka horkovodu (teplovodu) je již provedena, vlastní odpojení objektu od rozvodů budou zajišťovat přímo provozovatelé příslušných distribučních soustav. Dále viz čl.1, odst.2, písm.a) obchodních podmínek.

Vzhledem k tomu, že přeložka teplovodu byla již realizována v předchozím období, naceňte položky č. 29 a 36 výkazu výměr "0".
Mimo dotaz potvrzujeme, že předmětem plnění je provedení přeložky kanalizační přípojky ze šaten na p.č. 226/2 ( uveden např.v textu Souhrnné technické zprávy, čl.1).

S pozdravem

Mgr. Daniela Krejčí
administrátor VZ